WhiskySteens Blog
 

Det var der naturligvis, og jeg skylder at fortælle historien om endnu en fantastisk tur til Skotland.
Det bliver en føljeton, for vi var vidt omkring. Turen startede på Mainland Orkney, hvor vi lagde ud med Scapa og der efter tog Highland Park med storm; de tog fusen på os - på den gode måde.
Det gik med...

Velankommet til Fort William med 154 km West Highland Way bag os valgte vi at besøge destilleriet Ben Nevis i stedet for bjerget, der har lagt navn til det.
Vi havde forudbestilt The Executive Tour til £30 pr. person. Efter at have set en løjerlig film med [kæmpen?] Hector McDram som både fortæller og hovedperson, sluttede et...

Min passion for Single Malt Scotch Whisky begyndte, da jeg i sin tid smagte en 17 years Glengoyne, så forventningerne til højdepunktet på 1. etape af The West Highland Way var store. Og da destilleriet begyndte at titte frem i det grønne gennem den begyndende småregn, steg forventningerne yderligere.
Vi valgte Gold Medal Parade Tour, ca. 1½...

Jeg håber, at ikke bare julen, men også 2019, bringer masser af dejlig whisky, tilbehør, bøger og alt muligt andet godt med sig.
Slàinte Mhath

Jo, det skal I naturligvis.
Det blev til tre destilleribesøg - yes sir! Auchentoshan, Glengoyne og Ben Nevis i nævnte rækkefølge.
Vi ta'r dem én for én, fra syd mod nord.
The Ultimate Tour hos Auchentoshan var en fantastisk og eksklusiv oplevelse, hvor der ikke var sparet på noget. Min bror og jeg havde to...

Om en uges tid går turen endelig tilbage til Skotland igen.
Otte dage skal bruges på The West Highland Way, fra syd mod nord, men der står også en del whisky på rejseplanen.
Inden vandreturen starter, besøger min bror og jeg Auchentoshan Distillery, hvor vi har bestilt The Ultimate Tour.
På første etape af The West Highland...

Langt om længe er en lille ny ... whiskybog kommet til verden.
På Instagram skrev forlaget Rosinante:

Det har taget mig en måned at reflektere over den fænomenale Glenfarclas-smagning, jeg var til hos Vinspecialisten i Varde torsdag aften den 19. april.
Whiskyen taler for sig selv, så den veloplagte og lune Ian McWilliam var ganske enkelt prikken over i'et; det er bare noget andet at høre det fra en skottes mund.
Ian førte os med...

Ikke meget kan måle sig med at stå i destilleriets lave, kølige og fugtige lagerbygning og smage vellagret Single Malt Scotch Whisky, som er hentet direkte op af egetræsfadet - det er flydende livsglæde.
Tag på rejse med Single Malt; selv hjemmefra lænestolen kan du sætte dig til rette, lukke øjnene og lade duften og smagen tage...